Jobba hos oss

Lediga tjänster

Fukt- / innemiljökonsult sökes!

Byggnadsprovning  är konsulter inom fuktsäkerhet i byggprocessens alla skeden. Vi utför utredningar av fukt- och innemiljöproblem samt mätning av fukt, lufttäthet, radon, ljud mm.

Efterfrågan av våra tjänster fortsätter att öka. Vi behöver därför bli fler och söker nu dig som vill arbeta tillsammans med oss och vara med på vår fortsatta resa.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är allt inom hantering av fuktsäkerhet i ny- och rotprojekt såsom upprättande av fuktkrav, fuktsäkerhetsprojektering, uppföljning etc. Arbetet utförs företrädesvis enligt branschstandarden ByggaF.

Arbetsuppgifterna är även allt avseende fukt-, skade- och innemiljöutredning. Inom uppdragen utförs undersökningar, mätningar, analyser etc och du förutsätts därför ha vana av fuktmätning mm.

Krav
B-körkort
God datorvana
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Byggteknisk utbildning alternativt flerårig praktisk erfarenhet
Erfarenhet från fuktsäkerhetsarbete och/eller utredningsarbete avseende fukt, innemiljö etc
Meriterande
Diplomerad Fuktsakkunnig
Byggdoktorutbildning

Du som söker
Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull, kan jobba självständigt och är självgående, kan ta eget ansvar för uppdragens genomförande och kan ta rollen som uppdragsledare. Du har en god social kompetens och kan ta människor oavsett om det handlar om beställare eller skadedrabbade.

Ansökan/ frågor
Kontaktperson:
Niklas Landmark
070-327 12 00
niklas.landmark@byggnadsprovning.se

Vi hanterar ansökningar löpande.
Skicka in en ansökan även om du i dagsläget inte arbetar med både fuktsäkerhet och utredning, även kompetens i enskilt område är intressant.
Varmt välkommen med din ansökan!